profile_linkedin.jpeg

 

Vi lanserer nå Folkvang Økonomi og Folkvang Rådgivning!

Folkvang opplever robust vekst og vi er meget takknemlige og tilfredse med at vårt konsept har blitt godt tatt i mot blant selvstendige klinikkeiere. Våre medlemmer er proaktive tannleger som ønsker å bevare selvstendighet, eierskap og innflytelse på sin egen klinikk.


Vi lanserer nå Folkvang Økonomi og Folkvang Rådgivning, som blir en del av Folkvang-familien. Folkvang Innkjøp har spesialisert seg innen tannhelseinnkjøp, og vi tar med dette et steg videre innen levering av andre ikke-kliniske tjenester.

 

 

 


FOLKVANG er av og for tannleger. Som svar på tiltagende kjedeaktivitet ble selskapet grunnlagt høsten 2016, for å levere forutsetningene som skal til for å lykkes som frittstående praksiseier. Om 5 år skal Folkvang være det ledende kommersielle alternativet til tannlegekjedene, som gjør at klinikker som ønsker å drifte selvstendig fortsatt kan gjøre dette!


 

Vi tannleger står i dag midt i en hverdag der enkelte dører lukkes, mens andre dører åpnes. For oss er Folkvang muligheten til å skape en samarbeidsplattform og VINNERSTRATEGI, både for oss selv og for de vi kommer i kontakt med som deler vår forretningsfilosofi. Ta kontakt med oss i dag hvis du ønsker å vite mer om våre tjenester, og hvordan du kan bli en del av Folkvang. 


 

TENK ANNERLEDES er en av våre ledestjerner. Vi fortsetter å utfordre den tradisjonelle tannhelsebransjen med nye forretningsmodeller, prosesser og nisjer. Samtidig er vi på ingen måte en konkurrent til NTF, og ønsker å spille på lag med eksisterende organisasjoner som bidrar positivt innen tannhelsebransjen.


 

Merkevaren Folkvang er VERDISKAPING. Det er på klinikken vi i hverdagen skaper verdier gjennom sunn og god drift. Folkvang står ved din side i hverdagen om det så er: Innkjøp, regnskap, markedsføring eller rådgivning.

 

 

Les mer om de nye tjenestene via lenker: Folkvang Økonomi og Folkvang RådgivningFolkvang-teamet ønsker alle være medlemmer og samarbeidspartnere en god helg! 

 

 

 

Please reload

© Folkvang 2020. Alle rettigheter reservert.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies). Ved at du fortsetter å bruke folkvang.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.