top of page
profile_linkedin.jpeg

Vekst og nye tjenester!

Vi lanserer nå Folkvang Økonomi og Folkvang Rådgivning! Folkvang opplever robust vekst og vi er meget takknemlige og tilfredse med at vårt konsept har blitt godt tatt i mot blant selvstendige klinikkeiere. Våre medlemmer er proaktive tannleger som ønsker å bevare selvstendighet, eierskap og innflytelse på sin egen klinikk. Vi lanserer nå Folkvang Økonomi og Folkvang Rådgivning, som blir en del av Folkvang-familien. Folkvang Innkjøp har spesialisert seg innen tannhelseinnkjøp, og vi tar med dette et steg videre innen levering av andre ikke-kliniske tjenester.

FOLKVANG er av og for tannleger. Som svar på tiltagende kjedeaktivitet ble selskapet grunnlagt høsten 2016, for å levere forutsetningene som skal til for å lykkes som frittstående praksiseier. Om 5 år skal Folkvang være det ledende kommersielle alternativet til tannlegekjedene, som gjør at klinikker som ønsker å drifte selvstendig fortsatt kan gjøre dette!

Vi tannleger står i dag midt i en hverdag der enkelte dører lukkes, mens andre dører åpnes. For oss er Folkvang muligheten til å skape en samarbeidsplattform og VINNERSTRATEGI, både for oss selv og for de vi kommer i kontakt med som deler vår forretningsfilosofi. Ta kontakt med oss i dag hvis du ønsker å vite mer om våre tjenester, og hvordan du kan bli en del av Folkvang.

TENK ANNERLEDES er en av våre ledestjerner. Vi fortsetter å utfordre den tradisjonelle tannhelsebransjen med nye forretningsmodeller, prosesser og nisjer. Samtidig er vi på ingen måte en konkurrent til NTF, og ønsker å spille på lag med eksisterende organisasjoner som bidrar positivt innen tannhelsebransjen.

Merkevaren Folkvang er VERDISKAPING. Det er på klinikken vi i hverdagen skaper verdier gjennom sunn og god drift. Folkvang står ved din side i hverdagen om det så er: Innkjøp, regnskap, markedsføring eller rådgivning.

Les mer om de nye tjenestene via lenker: Folkvang Økonomi og Folkvang Rådgivning

Folkvang-teamet ønsker alle være medlemmer og samarbeidspartnere en god helg!

Comentários


bottom of page