top of page
FolkGrønnFerdig.png

ØKONOMI

Regnskap & økonomiservice for helsebedrifter 

REGNSKAP

FOR HELSEBEDRIFTER

Som driftspartner for private helsebedrifter i Norge leverer vi den mest bransjespesifikke totalpakken innen helseøkonomi. 

 

Vi velger sammen hvilken økonomitjenesten du bør ha. Etter overgang til oss vil du være trygg på at vi følger opp ditt regnskap og er er din sparringspartner i økonomiske beslutninger.

Vi vet hvordan man skaper og utvikler en solid helsevirksomhet. Som kunde av oss hjelper vi deg med gode nøkkeltall og sammenligningsgrunnlag. Våre kunder har anledning til å vite hvordan de ligger an sammenliknet med andre bransjen og innen hvilke områder man kan jobbe med forbedringer. 


Vi tilpasser og priser tjenesten etter dine behov, enten som en fastpris på regnskap, økonomikonsulent, avrop på rådgivningstimer eller som en prosentvis avtale av din omsetning.

RÅDGIVNING

Vi kan klinikkøkonomi og hva som skaper lønnsomhet. Vi har spesialister og rådgivere. Alt fra økonomi, skatt, klinikkdrift, innkjøp til avtaleverk. 

BRANSJESPESIFIKT

Samarbeid med et regnskapsbyrå som kan din bransje. Vi jobber kun med helsebedrifter og har derfor inngående kunnskap om ditt regnskap.

SKREDDERSYDD TILBUD

Gjøre mest selv? Gjøre noe av arbeidet selv? Overlate alt til oss? Vi gir deg et skreddersydd tilbud tilpasset til dine behov.

LØPENDE DIALOG

Vi fokuserer på å ha en løpende dialog med deg som kunde, slik at samarbeidet oss imellom blir effektivt og basert på tillit.

Det handler ikke bare om tall.

Vi vet hva en helsevirksomhet har behov for.

Kjøpe eller selge helsevirksomhet?

Vi har bistått i en rekke transaksjoner av helsevirksomheter.

Søk etter potensielle kjøpere og objekter, verdsettelse og megling. 

CONTROLLING

FOR HELSEBEDRIFTER

Folkvang Controlling kan bidra på mange plan.
 

Vi kan være ansvarlig for å sørge for at egen bokføringen av regnskapet er utført på en så tilfredsstillende måte at man kan være sikker på at helsevirksomhets økonomiske situasjon presenteres korrekt.

Våre arbeidsoppgaver kan variere ut fra type helsevirksomhet og dens organisering. Hovedoppgaven er å styre økonomien, men vi kan også utføre en rekke andre oppgaver. For eksempel økonomisk planlegging, utarbeidelse av regnskap, budsjettering, oppfølging av kundefordringer, intern kontroll og analyse av lønnsomhet.

En controller (økonomikonsulent) har ansvaret for økonomien i en helsevirksomhet. Controlleren driver aktiv lønnsomhetsovervåking, men deltar i tillegg i utvikling og verdiskapning i organisasjonen. En controller kan kanskje minne om en revisor eller regnskapsfører, men jobber i realiteten bredere enn revisorer og regnskapsførere gjør.

 

KONTAKT OSS FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD

arrow&v
arrow&v

Takk for din interesse!

Anchor 1

Regnskap for tannleger - Regnskap for leger - Regnskap for kiropraktor - Regnskap for fysioterapaut - Regnskap for psykolog

bottom of page