top of page
profile_linkedin.jpeg

5 tegn på at du bør bytte økonomisystem


Tiden for å tilpasse seg det tradisjonelle regnskapsbyråets manuelle systemer, permer og tidkrevende rutiner er over! Teknologi og systemer som tilrettelegger for samarbeid med regnskapsfører har utviklet seg enormt de siste årene, og det kan være lurt å ta en gjennomgang av hvordan din økonomifunksjon driftes. Regnskapsførere og business controllere kan i dag tilby automatiserte løsninger som sørger for gode integrasjoner med din bank, bransjeløsninger og andre systemer som holder deg løpende oppdatert på tall og budsjetter. Samtidig sørger det for å gjøre deg mer effektive. Dette kan også fasiliteter en kombinert løsning der du som kunde kan gjøre deler av jobben selv for å holde kostnadene nede - Iallefall hvis du har en mindre kompleks helsevirksomhet med et fåtall bilag pr mnd! Kontakt oss for å snakke med en av Folkvangs kundereferanser innen området "gjør det meste selv"!


Vi i Folkvang Økonomi har ingen permer på vårt kontor, det trenger ikke din helsevirksomhet å ha heller!

Folkvang Økonomi har jobbet med helseregnskap i skyen siden oppstart og ser effekten av å ligge så langt fremme som systemene til enhver tid tillater oss. Vi har ingen permer på vårt kontor, det trenger ikke du å ha heller! Våre kunder er satt opp med mulighetene for å spare tid på administrasjon og reduserer personellets involvering i kostnadsdrivende administrasjonsaktiviteter.


5 tegn på at du bør bytte økonomisystem

  1. Leverer du fortsatt dine bilag i papirformat til din regnskapsfører? Hvis svaret er ja, finnes det bedre løsninger for deg. I dag er mulighetene mange innenfor systemvalg. Veldig mange gode skybaserte økonomisystemer har tatt store markedsandeler de siste årene hvor inngående fakturaer og kvitteringer kan bli sendt direkte inn i økonomisystem for å lagres digitalt. Du bruker mindre tid, vi bruker mindre tid, du får bedre oversikt og manuelle feil reduseres. Vi i Folkvang jobber i PowerOfficeGo, TripleTex og Fiken.

  2. Har du tilgang til dine regnskapstall på nett? «Kontinuerlig regnskap og økonomi» blir mer og mer standard innenfor regnskapsbransjen. Kort fortalt betyr det at du som kunde, løpende igjennom året kan få oversikt på hvordan det går med din bedrift basert på sanntidsdata og tall. Du blir mer fleksible og tar beslutninger basert på livedata istedenfor å forholde deg til flere måneder og år gamle tall og resultater som gir deg liten eller ingen verdi.

  3. Betaler du dine inngående fakturaer ved å logge deg inn i nettbanken? Det trenger du ikke lenger! Dette gjør du heller direkte fra ditt økonomisystem, hvor du betaler de inngående fakturaene som du har mottatt elektronisk. Fakturaen som du har mottatt godkjenner du enkelt digitalt, og fakturaen eller utbetaling av lønn blir utbetalt på forfallsdato direkte fra økonomissystemet som er direkte integrert med din bankkonto.

  4. Bruker du tid på å sende over grunnlaget for fakturering til klinikkeier? Enten du er kontraktørtannlege eller er en virksomhet som selger timer, finnes det ingen grunn til at du skal slite med papirer eller sitte og punche grunnlaget for dine utgående fakturaer. Dette kan dere selv gjøre i f.eks PowerOffice GO. Visste du at om du sender dine fakturaer elektronisk (EHF) viser undersøkelser at du mottar pengene dine raskere som igjen sørger for å gi deg bedre likviditet.

  5. Er du lei av å utarbeide rapporter i excel til styremøter eller for egen oversikt? Med regnskapsdataen i skyen og gode API`er er det ikke lenger noen grunn til å bruke tid på å utarbeide rapporter i excel. Du kan få laget nøyaktig de rapportene du ønsker i skybaserte rapporteringsløsninger, så lenge grunnlaget finnes i ditt regnskap. Løsningene oppdateres kontinuerlig og du får rapporter på hvordan det går med dine avdelinger, kontantstrøm løpende og kontinuerlig.


Vi i Folkvang samarbeider sømløst med helsevirksomheter i hele landet, enten at vi tar regnskapet fra A-Å, eller at kunden ønsker å gjøre deler av jobben selv. Vi vil gjerne snakke med deg om ditt regnskap og din klinikkøkonomi. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat!

コメント


bottom of page