top of page
Forminsket6.jpeg

MEDIA

Folkvang Media - Din strategiske partner for helsemarkedsføring 

Ønsker du å tiltrekke deg nye pasienter og utmerke deg i den konkurransetunge helseindustrien? Da er Folkvang Media det ideelle markedsføringsbyrået for deg. Vi er spesialisert innen helsemarkedsføring og tilbyr en bred portefølje av tjenester, inkludert nettsidedesign, logoer og annen grafisk design, for å hjelpe din klinikk med å nå nye høyder.

Hvorfor velge Folkvang Media?

 

1.  Helseindustriens ekspertise: Vi forstår de unike utfordringene og mulighetene som kommer med markedsføring innen helsesektoren. Vår erfaring og innsikt gir oss muligheten til å utforme skreddersydde strategier som appellerer til dine potensielle pasienter og skiller deg ut i mengden.

2.  Pasientfokusert tilnærming: Vi legger pasientene dine i sentrum av alt vi gjør. Vår målsetning er å formidle din klinikkens unike verdier og fordeler på en måte som appellerer til og engasjerer målgruppen din. Vi hjelper deg med å bygge varige relasjoner med eksisterende pasienter, samtidig som vi tiltrekker nye.

 

3.  Nettsidedesign som imponerer: Vår ekspertise innen nettsidedesign sikrer at din klinikk får en profesjonell og brukervennlig nettside. Vi fokuserer på estetikk, funksjonalitet og responsivt design for å skape en engasjerende opplevelse for dine besøkende. Resultatet? En nettside som skiller seg ut og konverterer besøkende til lojale pasienter.

4.  Sterk visuell identitet: Vi forstår viktigheten av en konsistent og gjenkjennelig merkevareidentitet. Vårt dyktige designteam skaper logoer og annen grafisk design som gjenspeiler din klinikkens verdier og skiller seg ut i mengden. Vi sørger for at din visuelle identitet kommuniserer profesjonalitet, tillit og omsorg.

5.  Helhetlige markedsføringsstrategier: Vi tilbyr en bred portefølje av markedsføringstjenester som inkluderer SEO, sosiale medier, innholdsmarkedsføring og annonsering. Vi skaper helhetlige strategier som maksimerer synligheten din, bygger merkevarebevissthet og genererer konkrete resultater.

Velg Folkvang Media som din strategiske partner for helsemarkedsføring. Sammen kan vi realisere dine vekstmål og styrke din klinikkens suksess. Ta kontakt i dag for å utforske hvordan vi kan hjelpe deg å lykkes!

Ønsker du å jobbe med oss?

Kontakt oss for priser og vilkår 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Takk for din interesse!

bottom of page