top of page
profile_linkedin.jpeg

Innkjøpsavtale med Witre AS

Folkvang og Witre har kommet til enighet om vilkår for levering av varer og tjenester til Folkvangs medlemmer. Avtalen omfatter produkter innen kontor og resepsjon, arbeidsmiljø og sikkerhet, avfall og rengjøring, samt skilting. Samarbeidet gjør det mulig å kunne kjøpe produktene av Witre direkte gjennom Folkvangs innkjøpsportal.

Tove Burås, salgssjef i Witre beskriver Folkvang-samarbeidet som meget spennende: ”Witre Manutan har i dag kunder i stort sett all industri i Norden. Vi har gjennom mange års erfaring lært at hver gang vi kommer inn i en ny type virksomhet vil vi alltid lære noe nytt. Vi har i dag mange kunder innom helsebransjen, og vi håper vår erfaring kan bidra positivt inn mot Folkvangs medlemmer. Dette er spennende for oss som firma og konsern, og sammen kan vi utvikle oss og forbedre vårt tilbud til sluttbrukere.”

Salgsjef Witre AS, Tove Burås (t.v) og operasjonell leder Folkvang AS, Tannlege Oskar Skjelin (t.h)

Hvilke muligheter gir denne avtalen tannklinikker som er medlemmer av Folkvang?

Medlemmer tilknyttet denne avtalen vil enkelt få tilgang til et meget stort standardsortiment innom kontor/lager/miljøprodukter direkte gjennom Folkvangs innkjøpsportal. De slipper å lete flere steder og kan gjøre sine innkjøp enkelt og kostnadseffektivt på et sted. De får Folkvangs avtalepris direkte i portal og på ordrebekreftelsen. De vil også få en egen kontaktperson i vårt salgsapprat ved behov av hjelp og veiledning. Ved større prosjekt besøker vi gjerne medlemmet og kan levere et komplett tilbud fra forespørsel til ferdig montert.

Hvorfor velger bedrifter Witre som leverandør i dag?

Witre Manutan hjelper kundene til å spare tid og penger på innkjøp av ikke strategiske varer. Vår målsetning er å alltid ha korrekt vareutvalg til markedsanpasset pris gjennom god kunnskap om alle typer industri. Vårt brede standardsortiment gjør det enkelt å velge en leverandør istedenfor mange. Vi ser oss selv som rådgivere i våre kunderelasjoner slik at du som kunde alltid skal føle at du får korrekt veiledning på en profesjonell og enkel måte. I tillegg til gode elektroniske løsninger gjennom Folkvang, vil du alltid kunne nå oss på telefon eller chat ved behov. Vi har mer enn 30 års erfaring i det Norske markedet og er en del av det Franske Manutan konsernet med kontor i 18 Europeiske land.

Hva kan medlemmer forvente innen service og produktkunnskap?

Witre har alltid satt kunden først. En av våre grunnverdier i konsernet er ”With Love”. Våre selgere har til stadighet opplæring i nye og gamle produktsortiment. Leverandør besøk og forståelse av hva vi selger er nøkkelen for å kunne være gode rådgivere. Trust pilot er et viktig måleinstrument som alle kunder kan og gir oss tilbakemeldinger.

Det er alltid åpent kjøp i 14 dager hvis du er usikker på om varen dekker ditt behov. Minimum 3 års garanti – 10 år på Manutan privat label produkter. Har vi ikke svaret på ditt spørsmål der og da, undersøker vi og kommer tilbake til deg så fort som mulig. Vårt mål er å selge deg rett vare, levere til avtalt tid. Alle avtaler har en hovedkontakt. Samt dedikert Internal Account Manager som vil bli kontakten for alle medlemmene i daglige forespørsler.

Kort om Witre AS:

  • Witre er startet i 1981 av 3 personer i Strømstad. Derav navnet Witre.

  • I Norge startet virksomheten 1983. Kontoret har alltid vært lokalisert i Halden.

  • Witre er organisert under Witre navnet i alle 4 Nordiske land med hovedkontor og sentrallager i Mølndal, utenfor Gøteborg.

  • Witre er 100% eiet av det Franske Manutan konsernet med hovedkontor Paris.

  • I Norden er vi ca 70 ansatte. Norge 10 ansatte per i dag som alle jobber med kunder og salg.

  • I Norden er vår omsetning på ca 260MSEK.

  • I Manutan konsernet er omsetningen 580M€.

コメント


bottom of page