top of page
profile_linkedin.jpeg

Vi kan alle bidra med noe

Tannhelse uten grenser (TUG) Vi oppfordrer tilknyttede og andre tannleger til å lese mer om hvordan man kan bidra til Tannhelse Uten Grenser. Det er flere ulike måter man kan støtte prosjektene i blant annet Etiopia og Jamaica: Les mer om prosjektene her: TUG Prosjekter

TUG er en gruppe frivillig tannhelsepersonell som reiser og hjelper dem som har størst behov for behandling, uavhengig av pasientens politiske, etniske og religiøse tilhørighet.

De frivillige utfører gratis akuttbehandling og undervisning i oral helse. Samtidig må de som reiser ut på prosjekter selv dekke flybillett, hotell og matutgifter. Andre utgifter knyttet direkte til prosjektene dekkes av organisasjonen.

Vi kan alle bidra med noe Folkvang-Gruppen støtter TUG med hjelp av våre regnskap- og økonomitjenester i Folkvang Økonomi. TUG trenger også andre støttespillere for å kunne gjennomføre prosjektene. De har for 2019 satt opp en ny sponsorplan. Dette for å gjøre det å støtte dem enkelt og oversiktlig.

Klinikkavtalen er en sponsorpakke perfekt for klinikker som ønsker å bidra.

Link til informasjon om klinikkavtale finner du her: Klinikkavtale TUG

Hvis du har spørsmål om organisasjonen, kan du besøke hjemmesiden www.tannhelseutengrenser.no eller ta kontakt via post@tannhelseutengrenser.no.

댓글


bottom of page