top of page
profile_linkedin.jpeg

Start 2021 med ny regnskapsfører!

Har du tenkt at det er på tide å bytte regnskapsfører for din helsevirksomhet? Husk oppsigelsestiden: Bytt før 01.10.2020. Man har gjerne har 3 måneders oppsigelsestid. Ønsker du å starte 2021 med blanke ark og ny giv kan det være en god ide å starte prosessen allerede i dag.

Start 2021 med en regnskap- og økonomipartner som kan helsedrift.

Gjennom våre kunder opplever vi økt fokus på regnskap og klinikkøkonomi i norsk tannhelse. Dette synes vi er gøy! Vi opplever det som veldig gledelig å få gode tilbakemeldinger på at vi er en kompetent, fremoverlent og trygg støttespiller.

Folkvang Økonomi - 3 ulike løsninger:

  1. Før regnskapet selv - Kunde fører regnskapet digitalt. Vi kontrollerer regelmessig og ordner årsavslutning/skattemelding for deg. Dette er en kostnadseffektiv pakke som sørger for at regnskapet blir korrekt utført. Passer for små helsevirksomheter uten, eller med få, ansatte, der eier har interesse for tall og regnskap.

  2. Regnskap A-Å - Vi fører ditt regnskap, tar oss av lønn, og sørger for at ditt regnskap flyter gjennom hele året. Her slipper du å tenke på regninger og bilag, og opprettholder kontrollen ved at du selv autoriserer og godkjenner betalinger direkte i systemet digitalt. Passer for mellomstore helsevirksomheter, der eier helst vil slippe å tenke på regninger, tall og regnskap.

  3. Økonomisjefen - Vi fører ditt regnskap A-Å, men tar i praksis et større ansvar og tettere involvering i budsjett, styret og drift. Her får du en ekte økonomisjef som følger din virksomhet og stiller de rette (vanskelige) spørsmålene og sørger for at ting skjer i henhold til plan og målsetning. Dette passer for større helsevirksomheter eller for eiere av flere ulike virksomheter innen helse.

Skybasert og minst mulig manuell håndering

Folkvang Økonomi benytter skybaserte regnskapsprogrammer som PowerOffice og Tripletex. Bruker du i dag et slik program er det superenkelt å bytte til Folkvang Økonomi. Vi samarbeider sømløst med kunder i hele landet, enten at vi tar regnskapet fra A-Å, eller at kunden ønsker å gjøre deler av jobben selv.

Jeg vil gjerne snakke med deg om ditt regnskap og din klinikkøkonomi for 2021 Ole Martin Skjervengen, Leder Folkvang Økonomi, ole@folkvang.no

Comments


bottom of page