top of page
profile_linkedin.jpeg

Britt Selnes, Sanden Tannhelse

"... Jeg synes Folkvang har et flott konsept som forenkler min hverdag som innkjøpsansvarlig. Som tannhelsesekretær ved Sanden Tannhelse kan jeg på det varmeste anbefale Folkvang Innkjøp til andre klinikker! ..."

- Britt Selnes, Innkjøpsansvarlig Sanden Tannhelse

Som tannhelsesekretær har jeg flere roller og ansvarsområder, og da er det veldig praktisk for meg å ha en partner på innkjøpsbiten.

Det at Folkvang har samlet alt innkjøp i én innkjøpsportal gjør at jeg sparer tid og får en bedre oversikt når jeg legger innkjøpsordre for vår klinikk. Med Folkvang kan jeg gjøre innkjøp på alt i fra kirurgi til blekkpatroner i én portal. Samtidig slipper vi å bruke masse tid på å hele tiden sjekke priser hos alle andre leverandører. Jeg vil også trekke frem det at Folkvang har gitt meget bra tilbakemelding og støtte underveis i oppstartsfasen for vår klinikk. Har jeg noen spørsmål kan jeg ta kontakt og jeg opplever at de tar tak i det med det samme!

Ønsker du mer informasjon om hva Folkvang Innkjøp kan gjøre for din praksis? Ta kontakt med en av våre medlemsrådgivere:

Henrik Forsstrøm

45 22 21 47

henrik@folkvang.no

Oskar Skjelin

901 31 991

oskar@folkvang.no

Comments


bottom of page