profile_linkedin.jpeg

Vi er PowerOffice-Partner!Folkvang Økonomi AS er offisiell PowerOffice-Partner!

Folkvang Økonomi har som målsetning å være den ledende samarbeidspartneren innen ​regnskap- og økonomitjenester for tannklinikker i Norge. Derfor har vi valgt å bli partner med PowerOffice!  Gjennom dette samarbeidet vil Folkvang Økonomi levere den aller beste regnskapstjenesten for praksiseiere i Norge. 

PowerOffice er et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Med PowerOffice slipper du å installere og oppgradere systemet. Din data blir sikkerhetskopiert automatisk på norske servere. 

Som kunde av Folkvang Økonomi kan du snakke direkte med din regnskapsfører i PowerOffice-systemet. Dette sparer deg og oss mye tid, og dere har alt på ett sted. Som godkjent forhandler av PowerOffice samarbeider vi tett i alle deler av prosessen med å implementere kunden i systemet.  


Her kan du få en rask innføring i hvordan PowerOffice Go fungerer
 

 

 

 


 

 

Ønsker du et tilbud på regnskapstjenester fra Folkvang Økonomi? Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon om din klinikks regnskap- og økonomistyring!

 

 

 Arnfinn Bakken
Autorisert regnskapsfører
​99 50 82 05
arnfinn@folkvang.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henrik Forsstrøm
Daglig Leder ​
45 22 21 47
henrik@folkvang.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

© Folkvang 2020. Alle rettigheter reservert.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies). Ved at du fortsetter å bruke folkvang.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.