top of page
profile_linkedin.jpeg

Vi er PowerOffice-Partner!

Folkvang Økonomi AS er offisiell PowerOffice-Partner! Folkvang Økonomi har som målsetning å være den ledende samarbeidspartneren innen ​regnskap- og økonomitjenester for tannklinikker i Norge. Derfor har vi valgt å bli partner med PowerOffice! Gjennom dette samarbeidet vil Folkvang Økonomi levere den aller beste regnskapstjenesten for praksiseiere i Norge.

PowerOffice er et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Med PowerOffice slipper du å installere og oppgradere systemet. Din data blir sikkerhetskopiert automatisk på norske servere. Som kunde av Folkvang Økonomi kan du snakke direkte med din regnskapsfører i PowerOffice-systemet. Dette sparer deg og oss mye tid, og dere har alt på ett sted. Som godkjent forhandler av PowerOffice samarbeider vi tett i alle deler av prosessen med å implementere kunden i systemet. Her kan du få en rask innføring i hvordan PowerOffice Go fungerer

Ønsker du et tilbud på regnskapstjenester fra Folkvang Økonomi? Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon om din klinikks regnskap- og økonomistyring!

Arnfinn Bakken Autorisert regnskapsfører ​99 50 82 05 arnfinn@folkvang.no

Henrik Forsstrøm Daglig Leder ​ 45 22 21 47 henrik@folkvang.no

Comments


bottom of page