top of page
profile_linkedin.jpeg

Innkjøpsavtale med NorEngros AS

Folkvang og NorEngros har kommet til enighet om vilkår for levering av varer og tjenester til Folkvangs medlemmer. Avtalen omfatter blant annet kontorsmateriell, forbruksvarer og kontormøbler. Marius Barhaugen, salgssjef storkunder i NorEngros beskriver Folkvang-samarbeidet som meget spennende: ”Tannhelse er et satsningsområde for Norengros, og det er viktig for oss å ha gode samarbeidspartnere innen bransjen. Vi synes kombinasjonen av et fullverdig innkjøpssystem, samt Folkvangs ekspertise og innsikt på klinikkenes reelle behov er med på å skape gode rammer for et konstruktivt samarbeid – til glede for Folkvangs medlemmer og NorEngros.”

Salgssjef storkunder NorEngros AS, Marius Barhaugen (t.v) og Daglig leder Folkvang AS, Henrik Forsstrøm (t.h)

Hvilke muligheter gir denne avtalen tannklinikker som er medlemmer av Folkvang?

Tannklinikker får nå muligheten til å forholde seg til en landsdekkende leverandør som har et svært omfangsrikt og profesjonelt sortiment. Norengros kan tilby et bred spekter av varer til klinikkene – alt fra papir og hygiene til kaffe og kaffemaskiner. Hvorfor velger bedrifter NorEngros som leverandør i dag?

Kundene våre velger oss fordi de får en førsteklasses service og oppfølgning – et av Norges største salgsapparat bestående av fagfolk som vet hva de snakker om kombinert med et bredt sortiment er til fordel for kunden. Utover det er det store driftsfordeler i at kundene kan konsolidere sine innkjøp igjennom en leverandør – et kontaktpunkt og en faktura. Vi er kjent for å være fleksible og strekke oss langt for å holde våre kunder fornøyde.

Hva kan medlemmer forvente innen service og produktkunnskap?

Vi har svært mange fagspesialister som kan bistå – som en enten har lang erfaring eller spesifikk arbeidskompetanse innenfor faget. Denne fagtilnærmingen har vært en svært god løsning for oss i mange år, og vil være det i tiden fremover.

Kort om NorEngros AS:

  • Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor.

  • Norengros' omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør - Alt du trenger på ett sted.

  • Norengros er en landsdekkende kjede bestående av 13 bedrifter med lokale eiere, med 37 engrosbutikker.

  • Vår logistikkløsning basert på lokale fullsortimentslagre gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon til alle våre kunder.

  • Våre kunder følges opp av over 260 kundekonsulenter med bransjeorientert kompetanse innen alle kjedens produktgrupper og kundesegmenter.

  • Norengros omsatte i 2016 for 3,2 milliarder.

Comments


bottom of page