top of page
profile_linkedin.jpeg

Folkvang Økonomi søker Autoriserte Regnskapsførere

Folkvang-gruppen opplever sterk vekst og stadig flere tannleger velger Folkvang Økonomi som deres driftspartner på tannlegeregnskap og økonomiservice. Vi søker nå etter flere autoriserte regnskapsførere til Folkvang Økonomi ved Folkvang-gruppens kontorer i Halden. Følg linken for å komme til stillingsannonsen og søkefunksjonen på Finn.no: Autorisert regnskapsfører - Folkvang Økonomi AS

Regnskapsfører som er klar for noe mer enn det vanlige? Den vi ser etter liker å holde seg oppdatert innen regnskapsfaget, men ser også etter nye utfordringer innen et selskap som gjør mer enn bare regnskapsføring. Vi ønsker at du er kjent med bransjens utfordringer og forventninger. Du er autorisert regnskapsfører og har minst fire års erfaring fra lignende arbeidsoppgaver. I tillegg til å være operativ har du også evne til å engasjere, skape, motivere og være en trygg rådgiver for dine kunder.

Hvorfor velge Folkvang Økonomi? Vi satser! Du vil være en del av et fremoverlent og tverrfaglig selskap som er av og for tannleger. Du vil i hverdagen oppleve mer enn du gjør ved andre tradisjonelle regnskapsselskaper, og vil kunne være med å påvirke Folkvang-gruppens utvikling og synlighet i bransjen. Andre oppgaver som kan inngå for den rette kandidaten er ulike oppgaver knyttet til vekst, strategi og utvikling som løses i samarbeid med daglig leder i Folkvang-gruppen. Konkurransedyktige betingelser. Folkvang Økonomi AS jobber med tannlegeregnskap og økonomitjenester ved Folkvang-gruppens kontorer i Halden Sentrum.

Folkvang Økonomi AS støtter frittstående tannleger med tannlegeregnskap og økonomtjenester. Vi jobber utelukkende med tannleger og har som målsetning å være det soleklare førstevalget innen vårt marked. Vi er opptatt av være foran kurven og et av selskapets viktigste satsningsområder er økonomiservice. Folkvang Økonomi er PowerOffice-partner Folkvang Økonomi AS er en del av Folkvang-gruppen - Av og for tannleger. Vi er den norske tannklinikkens driftspartner. Folkvang-gruppen består i dag av: Folkvang Innkjøp, Folkvang Rådgivning, Folkvang Media og Folkvang Økonomi. Vi er i utvikling og kommer til å lansere flere forretningsområder i årene fremover. Selskapet ble etablert i 2016, har kontor i Halden og er eid av privatpraktiserende tannleger.

Comments


bottom of page