top of page
profile_linkedin.jpeg

Les hva tidligere kursdeltagere sier om kurset

"Kjempebra kurs! Godt gjennomført og god agenda. Flott at dere la inn en liten kaffepause underveis, så rakk jeg å hente kaffe og twist. Anbefaler over en lav sko og ser frem til Nivå 2 til høsten."

- Janne Buer - Tannlege, Ullevål Hageby Tannklinikk, Oslo

"Jeg var godt fornøyd med kurset. Motiverende i sin helhet og god foreleser! Jeg er selv ikke klinikkeier, men jobber i en praksis jeg skal kjøpe om et par år. Ønsket å delta i kurs 2"

- Tannlege, Sør-Trøndelag

"Jeg tror mange tannleger vil ha god nytte av den informasjon som fremkom. Jeg og øvrige tannleger, har liten bakgrunn i økonomifag og har derfor begrenset forståelse for de tema som ble belyst i kurset og det er derfor fint at kurset baserer seg på enkel informasjon. De viktigste prinsippene belyses og forklaringene er enkle og lett-fattelige."

- Bjørn Kubon - Tannlege, Bergen Tannhelsesenter, Bergen

"Det var en ubetinget positiv opplevelse! Fint og informativt om et tema vi tannleger som regel ikke har så god innsikt i, dessverre. Veldig greit med webkurs, slippe å bruke en kveld. Henrik Forsstrøm (kursholder) var flink, og det var enkelt å følge med på skjermen. Det er fint når han bruker praktiske eksempler fra hverdagen vår, ikke bare «foreleser» om økonomi - Det gjør det enklere å forstå og relatere til. Jeg vil anbefale kurset til andre tannleger."

- Ådel Sekkelsten Dale - Tannlege Karlandergården, Fredrikstad

"Takk for kurs! Uff så uøkonomisk jeg har drevet gjennom 35 år. Veldig nyttig kurs for meg. Økonomi kan jo bli gøy."

- Tannlege, Hordaland

«Klinikkøkonomi Nivå 1» er en introduksjon til tema klinikkøkonomi. Kurset oppsummerer det mest grunnleggende innen tema økonomistyring og lønnsom praksisdrift innen tannhelse. Kurset er egnet for deg som driver egen tannlegepraksis eller er klinikkleder med økonomiansvar.

Påmelding til: kurs@folkvang.no - Merk e-post med «Klinikkøkonomi Nivå 1».

Kursinformasjon Kursarrangør: Folkvang-gruppen (v/Folkvang Økonomi) Sted: Webkurs Tidspunkt: kl 16:00 Mandag 3. Juni 2019 Varighet: 1 time og 45 min Pris (ex mva): 1000 kr (50 % rabatt for klinikker med Folkvang-avtale 2019) Merk: Bindende påmelding

Grunnleggende tannlegeregnskap og balanse

 • Hva forteller tallene?

 • Hvor kommer tallene fra?

 • Hvordan henger tallene sammen?

Hvordan drifte fornuftig og lønnsomt

 • 5%-regelen: Kostnader og inntekter

 • Gjennomgang av klinikkens kostnader: Hvor starter man?

 • Faste og variable kostnader: Hvor skal man fokusere?

 • Hvem og hva sammenlikner man seg med?

 • Effekten av kostnadsreduksjon vs. inntektsøkning

Måle klinikkens økonomi:

 • Effekt over tid: Hvordan måle og hvor ofte?

 • Nyttige nøkkeltall inne klinikkøkonomi

 • Budsjett og prognose

«Klinikkøkonomi Nivå 2»: Kurs holdes august 2019

Kursholder: Henrik Forsstrøm, daglig leder Folkvang-gruppen. Siviløkonom og spesialsering innen Finansielle økonomi fra NHH (Norges Handelshøyskole) Flere års erfaring innen forretningsdrift og tannhelse. Tidligere erfaring som konsulent innen driftsoptimalisering og finansiell rådgivning.

Har du ikke Folkvang-avtale for 2019, eller ønsker mer informasjon om Folkvang-gruppen? Kontakt Folkvang-gruppen ved Grete B. Larsen, t: 413 64 607 e: grete.larsen@folkvang.no

ความคิดเห็น


bottom of page