top of page
profile_linkedin.jpeg

Innkjøpsavtale med Jacobsen Dental AS

Folkvang og Jacobsen Dental har kommet til enighet om vilkår for levering av varer til Folkvangs medlemmer. Avtalen omfatter produkter innen kategorien dentale forbruksvarer. Bjørn Myhre, administrerende direktør ved Jacobsen Dental beskriver Folkvang-samarbeidet som meget spennende: ”Vi har valgt å samarbeide med Folkvang ettersom deres visjon stemmer godt med vår egen, nemlig å levere kvalitet, samt frigjøre tid ved klinikkene. Med samarbeidet kobler vi sammen Jacobsen Dental sin spisskompetanse på produkter og innkjøp, og styrker dette videre med en meget sterk forretningsforståelse i Folkvang. Folkvang gjør det mulig å tilby stordriftsfordeler til små og mellomstore klinikker uten at klinikkene må selge seg ut til en større kjede. Dette er et spennende konsept vi ønsker å understøtte.”

Adm.dir Jacobsen Dental AS, Bjørn Myhre (t.v) og Daglig leder Folkvang AS, Henrik Forsstrøm (t.h)

Adm.dir Jacobsen Dental AS, Bjørn Myhre (t.v) og Daglig leder Folkvang AS, Henrik Forsstrøm (t.h)

Hvilke muligheter gir denne avtalen tannklinikker som er medlemmer av Folkvang?

Jacobsen Dental ønsker å fortsatt være den foretrukne totalleverandøren i bransjen og samarbeidet gjør det mulig å kunne kjøpe forbruksvarer av Jacobsen Dental direkte gjennom Folkvangs innkjøpsportal. De vil også kunne få gode priser på både utstyr og service ved å kontakte Jacobsen Dental direkte. Tannlegebransjen er i bevegelse og denne avtalen vil gjøre det mulig for medlemmer av Folkvang å kunne gjøre innkjøpet av alle varer simultant og effektivt.

Hva kan medlemmer forvente av Jacobsen som Folkvang-leverandør?

Jacobsen Dental har alltid hatt fokus på kvalitet i alle ledd. Som et bevis på dette har vi ISO-sertifisering for kvalitet. Vi har også vært forkjemper for økt miljøfokus i dentalbransjen og har vært Miljøfyrtårn-sertifisert siden 2008.

Vi er stolte av vår leveringspresisjon; Hvis en kunde bestiller en vare hos Jacobsen Dental før kl 13:00 leverer vi i over 97 % av tilfellene varen neste virkedag de aller fleste steder i landet. Videre vil medlemmer i Folkvang få tilgang på en svært gunstig prisavtale. Alle medlemmer i Folkvang vil også kunne henvende seg til Jacobsen Dental AS og få tilgang til den kunnskapen og rådgivningen vi tilbyr på lik linje med alle våre andre kunder.

Kort om Jacobsen Dental AS

  • Jacobsen Dental ble stiftet i 1968 og har siden den tid vokst til et selskap med 45 ansatte.

  • I 2016 hadde vi en omsetning på over 200 millioner kroner.

  • Jacobsen Dental AS er totalleverandør av utstyr, service og forbruksvarer til det norske dentalmarkedet.

  • Vårt mål er til enhver tid å tilby våre kunder det aller beste innen dentale produkter og service.

  • Vi skal optimalisere behandlingsrutiner og pasientkommunikasjon for tannlegen og vi arbeider hardt for å møte og overgå våre kunders forventninger.

Comments


bottom of page