top of page
profile_linkedin.jpeg

Hvorfor en god nettside er viktig!

Pasientene dine er vant til å kunne bruke nettbank og handle på internett. Denne våren har skiftet fra fysisk til digitalt akselerert ytterligere. Nå forventer de å kunne finne seg en tannlege på samme måte som øvrig handlemønster.

Hva er det din nettside formidler til eksisterende og potensielle pasienter? Tilbyr den en verdifull og brukervennlig opplevelse?

En god nettside til din praksis gjør at det er lettere å konvertere besøkende til pasienter. En dårlig nettside er en refleksjon av din praksis for de som besøker den.

Siden nettsiden din er en av de viktigste aspektene ved din markedsføring på nett, vil vi presentere hva en god dental nettside trenger å inneholde:

1. Responsive (mobilvennlige) dentale nettsider:

Det er viktig at nettsiden din ser lik ut på pc, nettbrett og mobil. De fleste som leter etter ny tannlege på nett, gjør dette på mobiltelefonen sin.

2. Kvalitetsbilder:

Du har mindre enn 3 sekunder på å gi et godt førsteinntrykk. Det er viktig med flotte, høyoppløselige bilder som gir et profesjonelt bilde av klinikken din.

3. Rask opplasting:

Potensielle pasienter vil trykke på "tilbake" knappen fortere enn du kan forestile deg. Det er derfor viktig at det ikke er for mye innhold på nettsiden og at bildefilene ikke tar for stor plass. En god nettside unngår disse funksjonene å sørger for en god brukeropplevelse på nettsiden.

4. Enkelt å navigere seg rundt på nettsiden:

Nettsiden må ha en meny som det er enkelt å navigere seg rundt på. Det er viktig at det er tydelige valgalternativer.

5. Synlig kontaktinformasjon:

Dette er det viktigste punktet. Potensielle pasienter må se kontaktinformasjon som telefon, bestilling av time og kart med en gang de kommer inn på nettsiden din. Det skal også være mulighet til å få kart og oppringing rett inn på telefonen. Dette gjør at terskelen for å bestille time blir lavere.

Trenger du hjelp med å lage en nettside som er spesielt tilpasset deg og din klinikk? Vi har utviklet det som er den beste malen for dentale nettsider på markedet. Ring oss, så kan vi ta en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre din nettsides utseende, synlighet og brukeropplevelse.

Akkurat nå har Folkvang Media en kampanje der du kan få 15 % avslag på nettsider hos oss. Kampanjen varer frem til 11. mai 2020.

Telefon: 99 32 31 44

E-post: anne@folkvang.no

Folkvang Media

bottom of page