top of page
profile_linkedin.jpeg

Helsedata Sør spesialiserer seg på tannleger

Helsedata Sør spesialiserer seg på tannleger

Folkvang har skapt et frivillig nettverk innen privat tannhelse. Vi ønsker å la våre medlemmer ta i bruk dette nettverket for å promotere sine egne prosjekter, som kan være nyttige for medlemmer og andre tannleger. Andre artikkel i denne serien er om Helsedata Sør, et IT-selskap der Folkvang-medlem Egil Lind og Solbygg Tannlegesenter i Kristiansand er involvert. Sammen med Bjørn Øivind Johansen, daglig leder i Helsedata Sør, har Folkvang utarbeidet en egen avtale for Folkvang-medlemmer i Sør-Norge.

Hva er Helsedata Sør? Tannlege Egil Lind og jeg kom på ideen for ca 4 år da jeg jeg hadde driftet IT for Solbygg Tannlegesenter en stund som ansatt der. Hvorfor ikke lage et eget firma som drifter IT for tannleger? Det må være behov noe slikt, tenkte vi. Firmaet holder til i Kristiansand og drifter vanligvis i området Mandal til Tvedestrand. Bjørn Øivind Johansen og Jon Skrove er de som jobber i selskapet. Begge har vi mange års erfaring med drift av tannlegekontor på hver vår kant, før vi slo oss sammen i Helsedata Sør.

Er dere et nisjefirma?

På mange måter er vi det ja. Tannleger har endel spesielle ting på datasiden, og de store selskapene driver gjerne veldig bredt innen for IT og har ofte ikke kjennskap nok til tannlegens behov. Helsedata Sør ønsker å være spesialister på IT for tannleger. Vi har god kjennskap til Norsk Helsenett, Opus, Dentica, Romexis, Digora, Sidexis med flere, og kjenner etter hvert flere av de som jobber i disse selskapene på fornavn! Vi har også bransjekjennskap da tannlege Egil Lind er med som styreleder i Helsedata Sør.

Fortell litt om tjenestene dere leverer

Vi leverer det du måtte trenge av dataustyr som server, pcer og printer, og foretar installasjon av alt dette. Installasjon av Opus database, røntgenprogram, backup, antivirus, betalingsterminaler, kobling mot Helfo etc. Vi er også serfisert som tekniker på Opus. Vårt fokus er på de mellomstore og mindre tannlegekontorene som primært ikke er interessert i å drive med IT selv. Du får hos oss personlig oppfølging og en egen kontaktperson som følger opp din klinikk. For oss er det viktig å være tilgjengelige når du trenger hjelp. Vi holder også lavere priser enn de store selskapene. Så vi håper å kunne møte flere behov samtidig; både gode priser, service og oppfølging av din klinikk.

Referanser fra kunder

"Vi setter pris på å få en fast person som kommer til oss og som kjenner vårt kontor.

Helsedata Sør kjenner tannlegens behov og har god kjennskap til vår bransje. Et IT-firma dedikert til tannleger er en god ide! De har gode priser også."

- Tannlege Vidar Hammen, Kristiansand

"Vi er kjempefornøyde med vårt samarbeid med Helsedata Sør. De er alltid tilgjengelige og yter god service! De er flink til å kommunisere og forklare vanskelige IT-terminologi på en enkel og god måte slik at til og med vi tannlege kan forstå. De yter ikke bare akutthjelp, men følger opp rutinemessig!

- Tannlege Erlend Ribe, Kristiansand

Kontakt Helsedata Sør Bjørn Johansen Telefon: 95 42 94 01

www.helsedatasor.no

Comments


bottom of page