top of page
profile_linkedin.jpeg

Folkvang med Hejco-avtale

Folkvang og leverandør av Hejco arbeidsklær, Sverre W. Monsen, har kommet til enighet om vilkår for levering av produkter til Folkvangs medlemmer. Avtalen omfatter Hejco, arbeidsklær til helsepersonell. Anne Bruland, salgsjef i Sverre W. Monsen, beskriver Folkvang-samarbeidet som meget spennende: ”Dette er den første innkjøpsavtalen vi har inngått med en gruppering av frittstående tannleger. Dette er et av våre satsingsområder framover. Vi er Norges største leverandør på offentige sykehus, sykehjem m.m. Vi ønsker å være mer aktive mot private klinikker i Norge, så å inngå denne avtalen med Folkvang ser vi på som motiverende og spennende.”

Folkvangs medlemer får ekslusive fordeler gjennom denne avtalen med Sverre W. Monsen! Tannklinikker som er medlemmer av Folkvang får blant annet meget gode priser på Sverre W. Monsens rikholdige utvalg av klinikktøy fra varemerke Hejco. Arbeidsklærne kan bestilles i innkjøpsportalen FolkvangHandel. Personal fra Sverre W. Monsen vil også være tilgjengelige for spørsmål pr. telefon eller mail.

Hvorfor velger klinikker Sverre W. Monsens produkter i dag?

Sverre W. Monsen er en trygg leverandør av tekstiler med lang fartstid – I 2018 feirer vi 150år! Produktene er utvilket sammen med kunden, som gjør at plagget har god passform, er funksjonell, behagelig å jobbe i, og tilpasset en hetisk og lang arbeidsdag. Vi vet at det er viktig å ha godt arbeidstøy. At plaggene skal sitte, ha god bevegelighet, enkel å ta av og på, og ikke minst ha god kvalitet. Vi er kjent for vår gode kvalitet, og velger nøye ut stoffer som holder vask etter vask. Vi lytter til kunden og utvikler stadig nye produkter sammen med dem.

Hva kan medlemmer forvente av Sverre W. Monsen?

Sverre W. Monsen har dedikerte ansatte med lang erfaring som har spesialisert seg innen klinikktøy. Vi er imøtekommende, løsningsorientert og rådgivende. Vårt fokus er høy sevice, funksjonalitet og kvalitet.

Kort om Sverre W. Monsen AS

  • Sverre W. Monsen ble etablert i 1868

  • Omsetter for ca 200 millioner i året.

  • Vi er 36 ansatte fordelt på 3 avdelinger (uniform/profil, helse og ship/offshore).

Comments


bottom of page