top of page
profile_linkedin.jpeg

Fra kjede til Folkvang Rådgivning

Det er med stor glede vi nå kan informere om at Tannlege Marit Høye går til Folkvangs nyetablerte rådgivingsselskap. Folkvang Rådgivning vil fokusere spesifikt på frittstående praksiseiere innen norsk tannhelse. Selskapet blir en del av Folkvang-familien, som nå består av Folkvang Innkjøp, Folkvang Økonomi og Folkvang Rådgivning. Vi har tatt en prat med Marit i forbindelse med lanseringen.

For de som ikke kjenner deg fra tidligere. Hvem er Tannlege Marit Høye?

Jeg er Almenntannlege med Implantatprotetisk kompetanse og Implantatkirurgisk erfaring. Siden 1992 har jeg vært bosatt i Trondheim, og har vært bedriftsleder og administrerende for en mellomstor tannlegebedrift i 22 år. Siden 2007 har jeg bygd opp og utviklet en henvisningspraksis innen Implantatbehandling.

Jeg har også jobbet i kjedevirksomhet innen Colosseum-systemet og har erfaring med denne typen praksisdrift. I tillegg har jeg de siste årene tatt utdanning på BI innen teamcoaching og coaching generelt. I 2017 fikk jeg erfaring med undervisning på universitetet i Bergen og er trygg i rollen som underviser og veileder.

Du skal nå lede Folkvang Rådgivning. Hva kan praksiseiere forvente? Som leder av Folkvang rådgivning vil jeg først og fremst ta tak i forutsetningene frittstående praksiseiere trenger for å lykkes på sikt. Innen praksisdrift har mitt interessefelt alltid vært å skape en sunn drift gjennom optimalisering av alle ledd i klinikken.

I en travel hverdag som tannlege er det alt for liten tid til tanke på alle aspekter innen praksisdrift. Kunnskapen om dette kan også være mangelfull. Mye av strevet kan gjøres om til noe positivt og utviklende for deg og din praksis. Praksiseiere kan forvente tett oppfølging og hjelp til å utvikle praksisen. Jeg brenner for å skape tannlegebedrifter som er effektive, lønnsomme og som gir økt trivsel! Hvorfor er det et behov for denne type rådgivning?

Vi tannleger står i dag midt i en hverdag der enkelte dører lukkes, mens andre dører åpnes. Det norske tannhelsemarkedet er i rask endring og dette har skapt en del usikkerhet. Med vår hjelp kan man minske stress, få bedre oversikt over bedriften og utvikle den i riktig retning. Jeg vil at våre kunder skal føle seg "rett skodd " i forhold til de fremtidige utfordringer tannlegebransjen står ovenfor. Man vil merke forskjell bare ved små grep vi kan gjøre sammen.

Hvilke tjenester vil Folkvang Rådgivning levere? Først og fremst vil vi realisere det potensialet som allerede ligger i praksisen.

Vi vil hjelpe våre kunder med å øke omsetningen, pasient- og medarbeidertilfredshet og redusere sykefraværet. Kunder skal se på oss som deres partner på veien mot en mer profesjonell drift og for å frigjøre tid for klinikkeier. Vi kan også bistå med å bygge opp henvisningsklinikker, utvide behandlingstilbudet og oppnå besparelser gjennom strukturert innkjøp og regnskap.

De som ønsker å vite mer om hva vi kan gjøre for din praksis, kan ta kontakt med Marit Høye på marit@folkvang.no eller på telefon: 95082211.

Mer informasjon finner man også på hjemmesiden: Folkvang Rådgivning

Comments


bottom of page