top of page
profile_linkedin.jpeg

Innkjøpsavtale med Allkopi Netprint

Folkvang og Allkopi Netprint har kommet til enighet om vilkår for levering av tjenester til Folkvangs medlemmer. Avtalen omfatter blant annet tradisjonelle trykksaker, storformat og byggetegninger – til design, utsmykning og innovative digitale løsninger Linn Eva Halvorsen, i Allkopi Netprint beskriver Folkvang-samarbeidet som meget spennende: "Vi ønsker å skape rom som appellerer til sansene. Vi har god erfaring med å dekorere miljøer der folk ferdes – slik at de trives og inspireres. Vi har blant annet stått for utsmykningen av flere av Haukeland sykehus sine rom og fellesområder. Det visuelle har stor betydning for hvordan vi opplever situasjoner – og venteværelset er en del av førsteinntrykket. Vi ønsker å bidra til at Folkvangs medlemmer blir tatt skikkelig godt imot og være med på å gi de en god opplevelse."

Hvilke muligheter gir denne avtalen tannklinikker som er medlemmer av Folkvang?

Avtalen mellom Allkopi NetPrint og Folkvang gir Folkvang sine medlemmer gode rabaterte priser på produkter og tjenester uavhengig av den enkelte tannklinikkens omsetning. Rabattene er forhandlet frem ved å se på Folkvang-medlemmene som én og samme kunde, noe som har resultert i en lønnsom avtale for dere som organisasjon. Avtalen omfatter rabaterte priser på alle våre produkter.

Hvorfor velger bedrifter Allkopi NetPrint som leverandør i dag?

Allkopi NetPrint er Norges største grafiske leverandør. Vi har over 60 års erfaring og har mange dyktige fagfolk som er opptatt av god kvalitet og service. Du finner oss i de fleste byer, hele 17 avdelinger totalt. Med våre avdelinger spredt over store deler av landet har vi muligheten til å gi våre kunder en god og tett oppfølging med å være der de er. Vår produktrekke strekker seg helt fra tradisjonelle trykksaker, storformat og byggetegninger – til design, utsmykning og innovative digitale løsninger. Dette gjør at vi kan fungere som en «one stop shop» innen grafiske produkter og tjenester.

Hvilke produktkategorier vil være mest aktuelle for Folkvangs medlemmer?

Trykksaker, utsmykning, profilering og messe- og event utstyr. Vi folierer vinduer, lager skilt, plakater, dekorer venterommet med bilder på aluminium, lerret og pleksiglass eller en lekker tapet på veggen. Visste du også at vi kan bytte ut en av takplatene i taket, med et produkt som gjør at kunden kan ligge og se på et godt og opplyst motiv. Det gir et annet fokus og en behagelig opplevelse.

Hva kan medlemmer forvente av Allkopi?

Allkopi NetPrint er en stabil og fremtidsrettet leverandør for folk som ønsker å presentere et budskap. Vi er opptatt av å levere produkter og tjenester av ypperste kvalitet. Med over 60 års erfaring og 200 ansatte er vi en bedrift som har høy kunnskap om produktene vi leverer. Vi har egne designere og fotografer slik at vi kan bistå helt fra skissestadiet til ferdig produkt.

Vi ser frem til et godt samarbeid med Folkvang og gleder oss til å vise deres medlemmer hvilke alle mulighetene vi kan levere igjennom våre produkter og tjenester. «Ditt uttrykk er andres inntrykk» er vårt slagord – og vi hjelper mer enn gjerne til med å fremme den enkeltes beste uttrykk!

Comments


bottom of page