top of page
profile_linkedin.jpeg

Folkvang-medlem har utviklet app

Folkvang har skapt et frivillig nettverk innen privat tannhelse. Vi ønsker å la våre medlemmer ta i bruk dette nettverket for å promotere sine egne prosjekter, som kan være nyttige for medlemmer og andre tannleger. Første artikkel i denne serien er om klinikkeier, tannlege og Folkvang-medlem Niklas Angelus som har utviklet egen app for pasienter. Appen «Napp» vil gjøre det enklere å løpende informere publikum om ledige timer.

Hvorfor jeg utviklet «NAPP»? Det er til tider at man opplever så stor pågang at det beste man kan anbefale pasienten er å ringe til de andre tannlegene (som da ofte heller ikke har ledig time). Men rett som det er så kommer det en avbestilling på kort varsel. Det er ikke alltid man får tak i de pasientene som har ringt med akutt problemstilling, så da har jeg tidligere søkt en app som gjør det mulig å kringkaste at man har ledig time. Det er for dumt at man først må avvise en pasient, rett etterpå får man en avbestilling og får ikke tak i pasienten og man får en ufrivillig pause der man hadde kunnet brukt tiden på å hjulpet pasienten.

Denne appen fantes ikke før jeg kom på ideen å utvikle "NAPP". På venterommet har jeg en liten plakat der det opplyses om at "Ledige timer legger vi ut på "NAPP". Det er flere og flere pasienter som sier at dem bruker appen min. Og så er det pasienter som har ringt direkte via appen. På den andre siden så er jeg jo ikke bare tjenestetilbyder, men også kunde og har selv opplevd hvor frustrerende det er å ringe til f.eks snekker etter snekker for å få beskjed om at dem ikke har mulighet å hjelpe en før om 3 måneder. Det nytter ikke hva alle tjenestetilbydere heter når ingen av dem har ledig time. Det er meningen at «NAPP» også skal bidra til å løse dette problem.

Informasjon om "Napp" på klinikk Andre tannleger kan skrive ut filen (lengst ned i artikkel) og henge bildet på venterommet, da får de tilbyderne som laster ned NAPP gjort sine pasienter oppmerksom på NAPP. Det er jo viktig at ikke bare tilbyderne, men også pasientene vet om appen.

Artikkel fra namdalsavisa. «-Tannlege utviklet egen app»

Min bakgrunn: Tannlege i Namsos i Nord-Trøndelag siden 2000. Erfaring fra offentlig tannhelse. Privatpraktiserende tannlege siden 2001, da startet jeg som enkeltmannsforetak i Namsos. Tannlege Angelus AS ble stiftet i 2012. Tillitsvalgt som leder for Nord-Trøndelag Tannlegeforening siden 2007. Miljøfyrtårn siden 2010. Kontaktinformasjon:

Niklas Angelus Tlf: 91561037

Коментари


bottom of page