profile_linkedin.jpeg

Takk for Landsmøtet 2017 🙂

 

Vi i Folkvang-teamet vil takke alle vi fikk gleden av å møte under Landsmøtet 2017! Tannleger, sekretærer og representanter fra dyktige leverandører var alle med på å gjøre dette til en fantastisk opplevelse. All ære til NTF for flott gjennomføring. 

 

 

 

Det er inspirerende for oss i Folkvang med så mye positiv tilbakemelding og gode innspill til vårt konsept. Dette gir oss motivasjon til å jobbe videre med å skape fremtidens samarbeidsplattform for norske frittstående tannleger.

 

Under Landsmøtet rakk vi også å signere en meget bra avtale med Sverre W. Monsen AS, leverandør av Hejco - Arbeidsklær til helsepersonell. Vi sender dere mer informasjon om dette i løpet av uken. På bildet under ser dere Anne Bruland i Sverre W. Monsen og tannlege Oskar Skjelin fra Folkvang.

 

 

 

 Var du ikke tilstede, eller fikk du ikke anledning til å treffe noen fra Folkvang-teamet?  Kontakt oss i dag for få vite det andre kollegaer fikk høre under landsmøtet! 

Please reload

© Folkvang 2020. Alle rettigheter reservert.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies). Ved at du fortsetter å bruke folkvang.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.