top of page
profile_linkedin.jpeg

Treff Folkvang på NTFs Landsmøte

Treff Folkvang på NTFs Landsmøte første helgen i oktober! Folkvang AS er Tannhelse-Norges administrative verktøykasse. Vi er allerede Skandinavias største klinikkgruppering målt i antall klinikker. Vi leverer tjenestene som skal til for å lykkes som praksiseier, og mener tannlegen skal ha muligheten til å eie sin klinikk. Innen 3 år skal Folkvang være det ledende alternativet til Tannlegekjedene, som gjør at praksiseiere som ønsker å drifte selvstendig kan gjøre dette. Folkvang AS består i dag av tre avdelinger: Folkvang Innkjøp, Folkvang Rådgivning og Folkvang Økonomi. Vi er i rask utvikling og kommer til å lansere flere forretningsområder i årene fremover. Kom innom vår stand på NTFs Landsmøte og ta en prat med en av oss om Folkvang-modellen for praksisdrift. Der kan du også møte flere av tannlegene som nettopp har kommet inn på eiersiden i Folkvang, og høre hvorfor de har valgt Folkvang.

bottom of page