top of page
profile_linkedin.jpeg

Hejco: Arbeidstøy-avtale

Folkvang-medlemmer får 30% rabatt på Hejco arbeidstøy. - Det er det ingen andre som får!

Skal din klinikk kjøpe nytt arbeidstøy i 2018, bør du ta en titt på Folkvangs arbeidstøy-avtalen.

Arbeidsklærne kjøpes i innkjøpsportalen FolkvangHandel (Se: Mine Kataloger)

Hva kan medlemmer forvente av Sverre W. Monsen? Sverre W. Monsen har dedikerte ansatte med lang erfaring som har spesialisert seg innen klinikktøy. Vi er imøtekommende, løsningsorientert og rådgivende. Vårt fokus er høy sevice, funksjonalitet og kvalitet.

Folkvangs medlemer får ekslusive fordeler gjennom denne avtalen med Sverre W. Monsen: Tannklinikker som er medlemmer av Folkvang får blant annet meget gode priser på Sverre W. Monsens rikholdige utvalg av klinikktøy fra varemerke Hejco. Arbeidsklærne kan bestilles i innkjøpsportalen FolkvangHandel. Personal fra Sverre W. Monsen vil også være tilgjengelige for spørsmål pr. telefon eller mail. Hvorfor velger klinikker Sverre W. Monsens produkter i dag? Sverre W. Monsen er en trygg leverandør av tekstiler med lang fartstid – I 2018 feirer vi 150år! Produktene er utvilket sammen med kunden, som gjør at plagget har god passform, er funksjonell, behagelig å jobbe i, og tilpasset en hetisk og lang arbeidsdag. Vi vet at det er viktig å ha godt arbeidstøy. At plaggene skal sitte, ha god bevegelighet, enkel å ta av og på, og ikke minst ha god kvalitet. Vi er kjent for vår gode kvalitet, og velger nøye ut stoffer som holder vask etter vask. Vi lytter til kunden og utvikler stadig nye produkter sammen med dem.

bottom of page