top of page
profile_linkedin.jpeg

Folkvang AS søker Key Account Manager!


Vil du være med på lanseringen av en ny og banebrytende innkjøpskjede innen tannhelsebransjen?

Dette er en unik mulighet som Key Account Manager i et fremoverlent selskap, som er midt i en spennende oppstartsfase! Om du trives med relasjonsbyggende salg, og ønsker å jobbe i et nyetablert og innovative selskap innenfor helsebransjen, er dette jobben for deg! Vi utvikler et team som ønsker å utgjøre forskjellen i tannlegers arbeidshverdag, og vil jobbe tett sammen for at en fremtidsrettet innkjøpsløsning kommer helsepersonell til gode. Tannhelsebransjen står overfor store og spennende endringer, og i Folkvang har vi både forutsetningene, og de rette ambisjonene for å lykkes.

Som Key Account Manager blir du ansvarlig for at vi når våre salgs- og forretningsmål innen innkjøpskjeden. Vi er i gang med lanseringsforberedelsene og din innsats vil være spesielt viktig for at tannklinikker skal få en optimal innkjøpsprosess fremover. Du vil være en del av et tverrfunksjonelt team, og med deg på laget vil du ha dyktige og dedikerte kollegaer fra eksempelvis tannhelse og økonomi. Du vil ta aktiv del i lanseringsforberedelsene, og får et særskilt ansvar for klinikk- og leverandørkontakt, samt utarbeidelse og implementering av en nasjonal ”Go-to-Market Strategy”. Dette innebærer at du vil bruke relativt mye tid tett på tannleger i medlemsleddet, og du vil jobbe tett med salgs- og markedsansvarlige innen leverandørporteføljen. Ved siden av det operative arbeidet i felt, vil du få ansvar for budsjettering og resultatoppfølging.

Stillingens hovedoppgaver vil være totalansvar for egne klinikker; utvikling, oppfølging, prosesstyring og sikre at alle KPI’er blir fulgt opp. For å lykkes i denne stillingen må du ha erfaring med strategisk verdikjedearbeid, økonomisk analyse og være forhandlingsvant. Personlige egenskaper som settes høyt er proaktivitet, struktur, forretningsforståelse og kommunikasjon.

Du har gjerne relevant høyere utdanning og bred erfaring innen forhandlinger og salg, helst innen helsebransjen. Vi søker deg som evner å bygge relasjoner, har gode kommunikasjonsferdigheter og arbeider godt i team. Samtidig legges det opp til mye selvstendig arbeid, og du vil ha stor mulighet til å påvirke egen jobbhverdag. Du må derfor ha evnen til å prioritere, tenke strategisk, og lage gode planer for å oppnå ambisiøse mål. Folkvang jobber aktivt for å sikre en bred ”pipeline” av fremtidsrettet leverandører. Du blir en viktig del av et motiverende og inkluderende team, hvor din innsats vil bli lagt merke til og utgjøre en forskjell for våre medlemmer. Hos oss er det korte beslutningsveier, og du får reell mulighet til å påvirke vår videre suksess.

Hvorfor du vil like å jobbe med oss:

 • Vi er en oppstartsbedrift hvor du kan forme din egen hverdag!

 • Vi har markedets beste løsning - enkel i bruk, alt på et sted.

 • Vi anses som en innovativ bedrift.

 • Vi har høy faglig kompetanse.

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring med strategisk kundearbeid

 • Erfaring med forhandling og reforhandling av større avtaler

 • Bransjeerfaring fra helse/tannhelse kan være en fordel, men er ikke et krav

 • Salgserfaring med gode resultater å vise til

 • Ønskelig med utdanning fra høyskolenivå, men ingen forutsetning

Arbeidsoppgaver:

 • Lede implementeringen og utviklingen av egne kundeavtaler (teknisk og operativt)

 • Systematisk oppfølging av kunder, utarbeide plan for oppfølging

 • Samle kunder, gjennomføre brukermøter og fellessamlinger

 • Inngåelse og reforhandling av kontrakt i de tilfeller hvor dette kreves

 • Målrettet relasjonsbygging, med forhandlings- og rådgivende salgsfokus.

 • Bistå i forbindelse med gjennomføring av våre markedsaktiviteter

Egenskaper:

 • Relasjonsskapende

 • Har et sterkt konkurranseinstinkt og trigges av gode resultater

 • God forretnings- og tall forståelse

 • Stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne

Vi tilbyr:

 • En sentral funksjon i et selskap som nå går inn i en spennende utviklingsfase i Norge og Skandinavia

 • En stilling der resultatene du genererer vil være avgjørende for at selskapet når sine mål.

 • Konkurransedyktig betingelser og bonus - og opsjonsordninger

Oppstart September 2017. Søknad sendes til post@folkvang.no. Merk søknad "Key Account Manager". Stillingen rapporterer til daglig leder Folkvang. Vi håper dette er din drømmestilling, i så fall gleder vi oss til å høre fra deg. For spørsmål kontakt daglig leder Henrik Forsstrøm på henrik@folkvang.no eller på 452 22 147

bottom of page