top of page
Programming

 OM FOLKVANG

Vi er vekstpartner for private

helsebedrifter i Norge 

HVA ER EN VEKSTPARTNER?

Den beste måten å oppnå vekst på er å gi klinikken din riktig utgangspunkt for å optimalisere samarbeidet mellom forretningsenhetene dine. Ved å outsource nødvendige driftstjenester til en samarbeidspartner vil du oppnå høyere grad av produktivitet, effektivisere driften og optimalisere prosessene dine. Dette vil gi deg overblikket som trengs for å ta de beste beslutningene for å nå dine forretningsmessige mål. 

Folkvang har samlet lederstøtte, rådgivning, regnskap, markedsføring og innkjøp på ett sted. Dette har vi gjort for å hjelpe helsebedrifter med å drive hele virksomheten på en enkel plattform. Korte kommunikasjonsveier gjør at vi har et unikt overblikk over utviklingen til våre kunder. 

Et vekstpartnerskap innebærer typisk forhåndsavtalte aktiviteter eller mål som skal gjennomføres eller oppnås innen en spesifikk periode. Trenger du hjelp med markedsføring? Hva med et regnskapsbyrå som forstår din bedrift? Optimalisering av innkjøp? Hos Folkvang kan du velge hvilke tjenester du ønsker å ta i bruk.

Vi har som mål å være en langsiktig samarbeidspartner for deg og din klinikk.

INNKJØP

Innkjøpssamarbeidet for private helsebedrifter

 

ØKONOMI

Regnskap & rådgivning for helsebedrifter 

 

MEDIA

Web og markedsføring for helsebedrifter 

 

RÅDGIVNING

Optimal drift for helsebedrifter 

 

bottom of page