top of page

INNKJØP

Forminsket4.jpeg

INNKJØP

Innkjøp av og for helsebedrifter

Folkvang er en medlemseid driftspartner og innkjøpsorganisasjon for helsebedrifter i Norge, med et innkjøpsvolum på over 60 millioner og rundt 300 medlemmer.

Velkommen til Folkvang Innkjøp - Norges største innkjøpskjede for private helsebedrifter!

Vi i Folkvang Innkjøp har en lang historie med å støtte helsebedrifter med bransjespesifikke løsninger som sparer både tid og penger. Dette er spesielt viktig for frittstående aktører som ikke er tilknyttet de store nasjonale helseforetakene.

Hva tilbyr Folkvang Innkjøp?

Som medlem av Folkvang Innkjøp får du tilgang til de beste innkjøpsbetingelsene på alt du trenger for din helsebedrift. Vårt avtaleprogram gir deg kostnadsreduksjon, et sterkt nettverk og stordriftsfordeler, samtidig som du beholder full kontroll over din virksomhet og eierskap. Det er ingen krav til minimumsinnkjøp for å dra nytte av våre avtaler.

Tilgjengelig for alle profesjonelle helsevirksomheter

Innkjøpskjeden vår er åpen for alle profesjonelle helsevirksomheter, og medlemskapsprisen varierer avhengig av antall behandlere og typen helsetjenester som tilbys. Når du kombinerer medlemskap i Folkvang Innkjøp med overgangen til våre regnskap- og økonomitjenester, får du bruke innkjøpstjenestene våre kostnadsfritt. 

Ta kontakt med oss

Kom i gang med Folkvang Innkjøp:

1.  Fyll Inn skjemaet: Klikk på knappen nedenfor for å raskt fylle ut skjemaet med dine opplysninger

2.  Vi ringer deg: Vår innkjøpsansvarlig vil kontakte deg innen kort tid for å diskutere de beste prisene og vilkårene som passer din virksomhet.

 

3.  Nyt fordelene: Umiddelbart etter at du har blitt med i Folkvang Innkjøp, vil du oppleve alle fordelene med bedre innkjøpsbetingelser, kostnadsreduksjon og stordriftsfordeler.

Vi er klare til å hjelpe deg med å optimere din virksomhet og styrke økonomien din. Bli med i Folkvang Innkjøp i dag og opplev hvordan du raskt kan oppnå mer lønnsomme innkjøp.

Ønsker du å bli med?

Kontakt oss for priser og vilkår for din type helsevirksomhet

Takk for din interesse!

bottom of page